Tweedehandswagens

Autobedrijf Baeyens uit Schellebelle (Wichelen)

Recent assortiment aan tweedehandswagens

Bij Autobedrijf Baeyens kunt u terecht voor een regelmatig wisselend assortiment aan degelijke tweedehandswagens met wettelijke garantie tot één jaar (kan verlengd worden tot 36 maanden).  Als u niet meteen uw gading vindt, helpen wij u met plezier meezoeken naar de ideale wagen.

Koopt u bij ons een tweedehandswagen aan? Dan heeft u ongetwijfeld kwaliteit in handen, aangezien wij al onze wagens nauwkeurig nakijken en onderhouden vooraleer we die verkopen. Hieronder lijsten wij u enkele voordelen van onze service op:

Zou u graag uw eigen tweedehandswagen verkopen? Kom dan zeker langs voor een vrijblijvende schatting. Als wij uw wagen overnemen, handelen wij het dossier snel en correct af en respecteren we daarbij alle wettelijke voorschriften.

Verkochte wagens - BMW 2
Verkochte wagens - Seat

Een tweedehandswagen kopen?

Maak vandaag nog uw afspraak
bij Autobedrijf Baeyens.
Autobedrijf Baeyens uit Schellebelle (Wichelen)

Partner van CarGarantie

Om u optimaal te beschermen tegen onverwachte reparatiekosten, slaat Autobedrijf Baeyens de handen in elkaar met CarGarantie. Die firma is al decennialang de meest ervaren garantiespecialist in Europa.

Dankzij de samenwerking krijgt u in onze garage tot twee jaar garantie op jonge voertuigen. Op oudere voertuigen is dat één jaar. Alle informatie kan u terugvinden via volgende link.

Bovendien krijgt u van ons een wettelijke Car-Pass als u een tweedehandswagen aankoopt. Die pas geeft onder andere een overzicht van de kilometerstand en de CO2-uitstoot.