Tweedehandswagens

Autobedrijf Baeyens uit Schellebelle (Wichelen)

Ruim assortiment aan recente tweedehandswagens

Bij Autobedrijf Baeyens kan u terecht voor een regelmatig wisselend aanbod van jonge tweedehandswagens. Die hebben allemaal een wettelijke garantie van één jaar of 2 jaar (kan verlengd worden tot 36 maanden). Als u niet meteen uw gading vindt, helpen wij u met plezier mee te zoeken naar de ideale wagen binnen uw budget.

Koopt u bij ons een tweedehandswagen aan? Dan heeft u vanzelfsprekend kwaliteit in handen. Wij kijken al onze wagens immers nauwkeurig na en onderhouden die voor we ze verkopen.  Hieronder lijsten wij u enkele voordelen van onze service voor u op:

Zou u graag uw eigen tweedehandswagen verkopen? Kom dan zeker langs voor een vrijblijvende schatting. Als wij uw wagen overnemen, handelen wij het dossier snel en correct af en respecteren we daarbij alle wettelijke voorschriften.

20230724 145451
IMG 2688

Een tweedehandswagen kopen?

Maak vandaag nog uw afspraak.

Autobedrijf Baeyens uit Schellebelle (Wichelen)

Partner van Europ Assistance

Om uw wagen optimaal tegen onverwachte reparatiekosten te beschermen, slaat Autobedrijf Baeyens de handen in elkaar met Europ Assistance. Die firma is dé specialist bij uitstek voor garantieverzekeringen en pechbijstand.

Dankzij onze samenwerking krijgt u in onze garage tot twee jaar garantie op jonge voertuigen. Op oudere voertuigen is die één jaar. U kan zelf bepalen of u de garantie tot 36 maanden wil laten verlengen.

Bovendien krijgt u van ons een wettelijke Car-Pass als u een tweedehandswagen aankoopt. Die pas geeft onder andere een overzicht van de kilometerstand en de CO2-uitstoot.

Voor meer informatie over voorgaande tarieven kan u in onze garage langskomen. Wij helpen u graag verder!

Maak kans op een slee na een accucheck

De wintermaanden zijn in aantocht. Hopelijk krijgen we dit jaar een witte Kerst. Na een accucheck in onze garage maakt u kans op een slee. De actie is geldig van maandag 13 november tot en met vrijdag 22 december (of zolang de voorraad strekt). Voor meer informatie komt u best even langs. Tot snel!

Jaarlijkse verlofperiode

Beste klanten

Van maandag 7 tot en met zondag 20 augustus lassen we bij Autobedrijf Baeyens onze jaarlijkse verlofperiode in. Wij verwelkomen u graag weer in onze garage vanaf maandag 21 augustus. Tot dan!

Met vriendelijke groeten

Steven & Heidi