Tweedehandswagens

Autobedrijf Baeyens uit Schellebelle (Wichelen)

Ruim assortiment aan recente tweedehandswagens

Bij Autobedrijf Baeyens kan u terecht voor een regelmatig wisselend aanbod van jonge tweedehandswagens. Die hebben allemaal een wettelijke garantie van één jaar of 2 jaar (kan verlengd worden tot 36 maanden). Als u niet meteen iets naar uw gading vindt, helpen wij u met plezier mee te zoeken naar een wagen binnen uw budget.

Koopt u bij ons een tweedehandswagen aan? Dan heeft u vanzelfsprekend kwaliteit in handen. Wij kijken al onze wagens immers nauwkeurig na en onderhouden die voor we ze verkopen.  Hieronder lijsten wij u enkele voordelen van onze service voor u op:

IMG 3158
IMG 3366

Een tweedehandswagen kopen?

Maak vandaag nog uw afspraak.

Autobedrijf Baeyens uit Schellebelle (Wichelen)

Partner van Europ Assistance

Om uw wagen optimaal tegen onverwachte reparatiekosten te beschermen, slaat Autobedrijf Baeyens de handen in elkaar met Europ Assistance. Die firma is dé specialist bij uitstek voor garantieverzekeringen en pechbijstand.

Door onze samenwerking krijgt u in onze garage tot twee jaar garantie op jonge voertuigen. Op oudere voertuigen is die één jaar. U kan zelf bepalen of u de garantie tot 36 maanden wil laten verlengen.

Bovendien krijgt u van ons een wettelijke Car-Pass als u een tweedehandswagen aankoopt. Die pas geeft onder andere een overzicht van de kilometerstand en de CO2-uitstoot.

Voor meer informatie over voorgaande tarieven kan u in onze garage langskomen. Wij helpen u graag verder!

Jaarlijkse verlofperiode

Tijdens de kerstvakantie is onze garage gesloten van 23/12/2023 tot 01/01/2024. Vanaf 02/01/2024 is die weer geopend vanaf 08.30 uur. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig 2024 toe!