Bandenservice

Autobedrijf Baeyens uit Schellebelle (Wichelen)

Banden herstellen & vervangen

Voor uw veiligheid op de baan is het belangrijk om met goed uitgeruste autobanden rond te rijden. Versleten rubbers of slecht uitgebalanceerde banden kunnen namelijk heel wat problemen veroorzaken. Maak daarom gebruik van onze flexibele bandenservice. Die is speciaal gericht op het rijcomfort van automobilisten.

De service in onze garage is zeer uiteenlopend. Zo kunnen we gebruikte banden inwisselen voor nieuwe en die in één beweging uitbalanceren als we ze monteren. Verder kunnen we lekke banden in een oogwenk dichten.

Zomer- en winterbanden

Om uw banden naargelang het seizoen te laten wisselen, kan u op Autobedrijf Baeyens vertrouwen. Deze wissel kan u steeds bij ons doen. Als u zelf geen plaats heeft (bv. op een appartement) om uw zomer- of winterbanden te stockeren, kunnen we ze voor u veilig opbergen tot u ze weer nodig heeft. 

Nieuwe banden van o.a. CEAT & Goodyear

Tijdens een controle stellen we vaak vast dat banden aan vervanging toe zijn. Laat ze daarom best regelmatig nakijken – bijvoorbeeld voor u op vakantie vertrekt – en vervangen indien nodig.

U kunt bij ons nieuwe banden aankopen tegen een goede prijs-kwaliteit. In ons assortiment van A-merken zitten o.a. CEATUniroyal, Bridgestone en Goodyear. Maak nu uw afspraak of kom eens langs voor advies.

BANDEN 1

Jaarlijkse verlofperiode

Tijdens de kerstvakantie is onze garage gesloten van 23/12/2023 tot 01/01/2024. Vanaf 02/01/2024 is die weer geopend vanaf 08.30 uur. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig 2024 toe!