Beschikbare wagens

Wisselend aanbod van jonge tweedehandswagens

Bent u op zoek naar een degelijke tweedehandswagen? Dan kan u hier onze beschikbare wagens bekijken. Wij verkopen enkel voertuigen:

De troeven van Autobedrijf Baeyens

Ons autobedrijf is al meer dan 20 jaar een bekende naam in de streek.

Wij verlenen u gepast advies, zodat u snel de ideale wagen vindt.

Na uw aankoop kan u bij ons terecht voor een onderhoud, herstellingen en aanpassingen aan uw wagen. Wij kijken uw wagen uitvoerig na volgens de voorschriften van het merk in kwestie. Daarbij streven we naar een optimale klanttevredenheid. Alle kosten delen wij vooraf duidelijk mee. Mochten er toch onverwachte kosten zijn, brengen we u daarvan onmiddellijk op de hoogte!

Wij volgden de vereiste opleidingen en behaalden de nodige attesten om het beste krediet voor uw situatie af te sluiten, ongeacht of u als particulier of zelfstandige ondernemer bij ons aanklopt. Kom vrijblijvend langs in onze garage om de financieringsmogelijkheden te overlopen.

Onze service stopt niet bij de verkoop. U kan altijd bij ons terecht met vragen en zal merken dat een persoonlijke aanpak bij ons centraal staat. Wij willen onze klanten dan ook steeds een positief gevoel bezorgen!

Jaarlijkse verlofperiode

Tijdens de kerstvakantie is onze garage gesloten van 23/12/2023 tot 01/01/2024. Vanaf 02/01/2024 is die weer geopend vanaf 08.30 uur. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig 2024 toe!